we take

our craft seriously

DIGITAL MARKETING

Egzekucija strategija koje pomažu da inicirate komunikaciju sa idealnom ciljnom grupom na pravi način

BRANDING

Kreiranje brenda koji će vam pomoći da se emocionalno povežete sa vašom ciljnom grupom.

WEB DESIGN

Izrada profesionalnog web sajta koji prodaje. Brzo učitavanje. Prelep dizajn. Prilagođen svim uređajima.

JEDNOSTAVNA FORMULA

Koliko košta loš digitalni marketing?

Košta koliko i broj izgubljenih kupaca plus troškovi kampanje. Zaista mnogo. Većina ljudi misli da je dovoljno imati sajt, biti prisutan na društvenim mrežama i svi problemi su rešeni. 

Istina, oni tek počinju…

Oni zaboravljaju važne faktore kao što su: Online prodaja; Dovođenje saobraćaja na web site; Postavljanje efikasnih google i facebook reklama; Email kampanje; Prirodno Google rangiranje; Pravilno održavanje društvenih mreža; Kreiranje sadržaja; Profesionalan dizajn; Spisak je dug.

Brzo, jednostavno i lako povećajte profit.

Nudimo vam jednostavno rešenje. Implementiranje proverene prakse koja donosi rezultate. Transformišite vaš biznis metodama koje koriste  najveći svetski brendovi. 

KVALITET, REZULTATI, EGZEKUCIJA...

MOJO je inovativna marketing agencija iz Beograda. Fokusirani smo na dostavljanje izvanrednog kvaliteta usluge i egzekuciju strategija koje će pomoći vašem malom ili srednjem preduzeću da napreduje i ostvari svoj pun online marketing potencijal.

Kliknite play i pogledajte naš video.

DA LI VAŠ SAJT ČEKA DA BUDE NAPRAVLJEN?

Prvi utisak je sve!

Ne postoji druga šansa za prvi utisak. Ako je sajt zastareo ili lošeg kvaliteta vaš biznis će ostati neopažen i kupci će kupiti na drugom mestu. Nudimo vam provereno rešenje, webdesign usluge visokog kvaliteta.

website-design-service

POSETITE NAŠ BLOG

Ako volite teme poput digitalnog marketinga, brendiranja, online prodaje, Facebook i Google reklama, SEO, društvenih mreža i web dizajna, ovo je pravi blog za vas. Novosti, taktike i upustva, sve na jednom mestu.

brending-featured-slika

Brending i Brendiranje: Podignite vaš brend na viši nivo

U ovom blog postu detaljno ćemo obraditi brending, kao i taktike koje će tebi i tvom brendu pomoći da raste, zaradi više i bude percipiran na pravi način.

digital marketing

Digitalni Marketing: Definitivno Upustvo

Digitalni Marketing vodič. Sve što treba da znate na jednom mestu. Razbimo zablude jednom za sva vremena. Detaljno objašnjenje svih pojmova.

društvene mreže i marketing na njima featured slika

Društvene Mreže i Marketing na Njima

Društvene mreže su moćan alat kojim biznis može promovisati website, proizvode ili usluge i doći do novih kupaca. Ovaj članak je tu da ti pokaže kako.

email marketing

Email Marketing: Totalno Upustvo

Email marketing je postao sastavni deo modernog biznisa. Ovo upustvo će ti pomoći da naučiš kako da pokreneš uspešne email kampanje. Sve na jednom mestu.

instagram-marketing-definitivno-upustvo-thumbnail

Instagram Marketing: Definitivno Upustvo

Ovo je ultimativno upustvo kako da dominiraš Instagramom za 2018 godinu. Ovde ćeš pronaći proverene taktike koje donose rezulatate.

Šta-je-IGTV---Instagram-TV

Šta je Instagram TV i kako radi IGTV ?

Instagram TV – IGTV je aplikacija napravljena za gledanje dugog video sadržaja do 60 minuta, koji se prikazuje u vertikalnom formatu i to full screen.

marketing buducnosti

Marketing Budućnosti: trendovi koji nam dolaze​

Budućnost marketinga je pred nama. Saznaj kako će veštačka inteligencija, chat botovi i voice search promeniti digitalni marketing koji poznajemo.

SEO-optimizacija

Šta je SEO i kako biti prvi na Google?

SEO je neverovatna taktika koja će ti pomoći da visoko rangiraš tvoj website na Google pretrazi. Ovaj član ti daje objašnjenje šta je i kako radi SEO.

Youtube-marketing-featured

Youtube Marketing: Definitivno Upustvo

Definitivno Youtube marketing upustvo, članak na kome ćeš pronaći proverene taktike kako da povećaš broj pregleda i subscribera na tvom Youtube kanalu.